"Ανάμεσα στις επιθυμίες και στις ηδονές, υπάρχουν κάποιες παράνομες.Σε μερικούς περιστέλλονται από τους νόμους και από άλλες καλύτερες επιθυμίες, με την επικουρία του λογικού.Έτσι, ή φεύγουν εντελώς ή όσες μένουν είναι λίγες και αδύνατες. Σε άλλους όμως είναι δυνατότερες και περισσότερες..."
Πλάτωνος Πολιτεία

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΙΟ !

ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ . ΕΤΣΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ . ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΕΤΣΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ , ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΑΦΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΡΙΚΗΣ Η ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΡΗΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
ΚΥΡΙΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ –ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ, ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ .
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Μ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ( ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ) Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ .
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ‘’ΖΕΤ ΟΙΛ’’. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΥΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΣΑΤΑΜΕ". ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΡΗΞΗΣ. ΕΤΣΙ ΟΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΤΟΣΟ Η ΧΛΩΡΙΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΔΑ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ "ΣΕΒΕΛΟΝ" ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 30-50 ΧΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΚΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ…

Εργασία της Λουκίας Καρακίτσα, μαθήτριας της Β΄ θεωρητικής 1 , του 2ου ΓΕΛ Ελευθερίου-Κορδελιού, στα πλαίσια του μαθήματος «Αρχές Φιλοσοφίας».
Απρίλιος 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου